1.8.2010

Maalia jousiin, tankkiin ja muihin hilppeisiin...

Pitkästä aikaa kerkesin Chargerillekkin jotakin tekemään. Aikaisemmin viikolla kävin kaverin kanssa sulattelemassa muutaman pätkän kutiste sukkaa ja maalailtiin muutama osa pensselillä. Tärkeintähän on, että hommat kuitenkin aina menee vähän eteenpäin. =)

Jätettiin kuitekin silloin isommat osat maalamatta kun ajattelimme, että ne on helpompi ja nopeampi maalata ruiskulla. En sitten tiedä kummin olisi ollut helpompi.

Joka tapauksessa sain houkuteltua Sampan kaveriksi viikonlopulle. Lauantaina Sampan kanssa mentiin ja puhdistettiin osat maalaus kuntoon. Käytettiin POR15 MARINE CLEAN pesunestettä. Hyvin sillä lika irtosi. Tämän jälkeen kuivattiin osat ja sitten vielä pyyhkästiin silikoonin poistoaineella osat. Aikaa hommassa kului, mutta tulipahan tehtyä. =)

Käsittelyssä oli niin vanhat kuin uudetkin levyjouset / vääntösauvat.


31.7.2010 - Kaikki osat...


31.7.2010 - Vääntösauvat ja muita osia...


31.7.2010 - Ohjaussimpukka...


31.7.2010 - Bensatankki...


Sunnuntai aamusta heti jatkettiin hommia. Pistettiin tilat sille mallille, että maalaminen voitiin aloittaa. Laitettiin osat roikkumaan telineisiin. Huomattiin, että ruiskulla maalatteassa POR15 METAL MASK sotki paikkoja pahasti. Toisin sanoen, hyvästä ilmanvaindosta huolimatta ilmassa oli paljon "hopea" pölyä. Mitä ilmeisemmin olisi järkevämpää maalata pensselillä, mutta mene ja tiedä. Hyvät osista joka tapauksessa tuli. Ainakin ne minulle kelpaa hyvin!


1.8.2010 - Vääntösauvoja...


1.8.2010 - Uudet levyjouset...


1.8.2010 - Vanhat levyjouset...


1.8.2010 - Ohjaussimpukka...


1.8.2010 - Bensatankki...

Seuraavaksi ajattelin jo ihan oman motivoinninkin vuoksi pistää jotakin osaa paikalleen. Niinpä ajattelin laittaa bensatankin paikalleen! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti