9.8.2010

Kotelosuojaus...

Olin kovalla motivaatiolla menossa jo asentamaan bensatankkia, mutta sitten paukahti mieleen, että kotelosuojausta en ollut vielä tehnyt. On se aina välissä käynyt mielessä, mutta aika totaalisesti olin sen kerennyt unohtaa. Noh jätin tankin asentamatta ja aloin valmistelemaan kärryä kotelosuojausta varten.

Joten käänsin Chargerin katolleen ja puhalsin enimmät pölyt ja hiekat pois palkeista. Katolleen kun sen nyt vielä sai, niin varmasti valuu joka paikkaan. Tämän jälkeen pitkällä pillillä aloin puhaltamaan Dinitrol ML kotelosuoja-ainetta kaikkiin sellaisiin paikkoihin mihin sitä järkeväksi näin laittaa. Melko sottaista hommaa, mutta Sampalta sain vinkit ja Karilta hyvän ruiskun ja Jari oli valmis tuomaan endoskoopin tarvittaessa. =) Niin oli hyvä lopputulos jo melko vahvalla pohjalla, enään kaikki olisi kiinni vain heikoimmasta lenkistä, eli allekirjoittaneesta. Hyvin se kuitenkin onnistui. Rauhassa kun suhuutteli ja aina välillä pystyi teipeistä tarkistamaan, että joka paikkaan oli kotelosuoja-ainetta tullut. Kyllähän se sitä tippasikin monesta reiästä, mutta se ei haitannut, koska lattia oli hyvin suojattu. Selluvilla muuten imee tuotakin ainetta varsin tehokkaasti. =) Jälleen kerran pitää kiittää ja kumartaa Kallea! Ei olisi kyllä tästä Charger projektista tullut mitään ilman Kallea!

Kuva otettu kun operaatiosta oli kulunut vuorokausi ja verhot aukaistu. Kuva ei ole kovin kaksinen, mutta kai siitä jotain näkee. =)


9.8.2010 – Charger katollaan, kotelosuoja-ainetta palkeissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti