20.4.2010

Äänieristystä ja soodaa...

Kaikenlaista pientä ja suurta on touhattu Chargerin ympärillä. Kasa erinäisiä osia on kuskattu soodapuhallukseen ja äänieristysmattoja asentelin paikalleen.

Olipa taas homma hieman työläämpää kuin osasin kuvitella. Eli tuo äänieristysmattojen asentaminen rasitti sormia aikalailla kun peukalot mutkilla sai painella niitä pohjaan kiinni. Aluksi homma alkoi pölyjen pyyhkimisellä ja sen jälkeen vielä kaiken varalta pyyhkäisin rasvanpoistoaineella pinnat puhtaiksi. Ruttuunhan nuo menee muotojen vuoksi. En sitten tiedä olisiko ollut parempi jos olisi pikkupalasina nuo tuonne laitellut? Noh homma on aloitettu. Jos jollakin on hyviä vinkkejä niin saa antaa. Haittaako nuo rypyt jne? Saumat oli suunnitelmissa käydä saumamassalla läpi, mutta onkohan se tarpeen? Hommat jatkunee piakkoin...


20.4.2010 - Äänieristys vaiheessa...


Soodapuhalluksessa on käytetty konepelti, ovet, takaluukku, moottori ja erinäinen kasa pienempiä osia. Vielä olisi joitakin osia mitkä pitäisi puhdistaa. Ohjaustehostaja, kardaani ja jotakin muutakin. Nuokin on sellaisia mitkä on ollut tarkoitus alusta saakka toimittaa puhallukseen, mutta aina unohtanut.

Jos joku homma säästää aikaa niin soodapuhallus. En halua etes miettiä kauan olisi mennyt saada tuo kone nuin puhtaaksi muilla konsteilla... Öljypohja on tarkoituksella jätetty puhaltamatta. =)


20.4.2010 - Soodapuhallettu moottori...


20.4.2010 - Soodapuhallettu konepelti...


20.4.2010 - Soodapuhallettu takaluukku...


20.4.2010 - Soodapuhallettu ovi...


Lisäksi varmasti jotakin jäi mainitsematta, mutta melkeempä joka päivä jotakin pientä Chargerin eteen on tullut touhuttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti