16.1.2014

Uusi päivitys...

Nythän on käynyt niin, että olen ollut laiska päivittämään blogia. Joten siihen pitää saada nyt muutos ja alkaa taas päivittämään sitä. Toisaalta, mitään näkyvää ei ole kovin paljoa tapahtunut. Eli kittailut jatkuu edelleen. Ja tuo luvattu maalaustarvike selostus tulee seuraavaksi.

Lisäksi tässä tuli villejä visioita koskien tuota pattikonepeltiä. Pellin päälle tulevaa osaa ajattelin hieman muokata. Tai no periaatteessa tuota alkuperäistä osaa ei ole tarkoitus muokata, sen tulen säilyttämään siltä varalta, jos sitä haluaa joskus käyttää. Mutta jos tämä suunnitelma toteutuu, niin sitten tulen siitäkin kertomaan enemmän.

Tässä kuitenkin mittailu / referenssi kuva jotta pääsen uutta osaa suunnittelemaan.

15.1.2014 - Konepellin koristeosan mittailuja...

Tämän lisäksi varastossa olisi nyt uusi (käytetty) vaihdelaatikko. Kyseessä on Keisler:n valmistama A41 nelivaihteinen ylivaihdelaatikko, joka on rakennettu uusiksi vahvemmista palikoista. Saa nähdä milloin on se päivä kun tuo laatikko on paikallaan... =)

Lisäksi moottori projekti on menossa eteenpäin. Osia on siihen hommattu ja hilppeitä on toimitettu eteenpäin ammattilaiselle joka koneen kasaa. Siihen liittyen tuli imusarjaa hieman surrattua, jotta kaasuläppärungon kanavat eivät pykältäneet imusarjan kanssa. Seuraava moottori pitää kyllä itse kasata, mutta se, että milloin sellaista alkaa tekemään onkin toinen juttu... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti