3.1.2010

Kallen tallissa tapahtuu osa 4...

Ensiksi haluan toivottaa kaikille blogin lukioille hyvää uutta vuotta!

Lisäksi haluaisin kiittää ja kumartaa kaikkia niitä jotka ovat minua Chargerin kanssa auttaneet!

On minulle jotakin uuttakin Chargerista kerrottavana. Kalle oli ahertanut Chargerin ympärillä ja vahvistellut koria. Itsekkin kerkesin auttamaan kun kuulin, että askartelusta oli kyse. Homman nimi oli nimittäin "subframe connectorin" mallintaminen pahville. Kalle oli kerennyt jo aloittaakkin hommaa, mutta vielä kerkesin mukaan. Kun nysvääminen oli takanapäin oli pahvimallit valmiina.

Ennen kuin seuraavan kerran kerkesin auttamaan oli Kalle kerennyt toiselle puolelle pellit leikkoa ja sulatella niihin reunat. Tämän jälkeen pistettiin kahvitippumaan ja pistettiin pellit paikalle sitä odotellessa. Kerettiiin tässä välissä myös pistää vähän maalia kotelon sisälle. Kun kahvit oli hörpätty ja maali kuivua, pisti Kalle kannen paikalle. Erittäin nätin näköinen palkkihan siitä tuli ja luulisi tuon aikalailla koria tukevankin. Seuraavalle päivälle jäi toisen puolen tekeminen. Pieniä vastoinkäymisiä oli, mutta niistä selvittiin ja homma hyvälle mallille saatiin. Aika vain loppui ja homma jatkuu ensiviikolla.

Kaiken kaikkiaan koppa alkaa olemaan minun mielestä varsin hyvässä ellei täydellisessä kunnossa, mutta mielipiteitä onneksi on monia... =)

Tässäpä muutamia kuvia.


1.1.2010 - Maaliakin sinne pistettiin...


1.1.2010 - Reuna pistehitseineen...


1.1.2010 - Näppärän näköinen palkki...


1.1.2010 - Vahvistetusta pohjasta yleiskuva...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti