4.11.2008

Massan poistaminen osa 2...

No niin tänään sitten homma jatkui ja edistymistä tapahtui merkittävästi. Kiitokset tästä toverilleni joka uutterasti auttoi minua hommassa. Vaikka alkuperäinen suunnitelma oli toinen, eri päivälle oli toinen toveri luvannut tulla auttamaan, mutta tänään sattui ihme ja pääsin lähtemään töistä normaaliin aikaan!

Jotenkin vielä tuntui, että toverini teki tarkempaa jälkeä kuin minä. Mutta en tiedä oliko hänelläkin tehokkaampi kuumailmapuhallin ja siksi tulos ei ole vertailu kelpoinen. Koska max. teho tässä sarjassa on 1600W.

Joka tapauksessa tässä kuvia päivän saavutuksista. Eli karkeasti voisi sanoa, että yli puolet pohjasta on puhdistettu. Tämän jopa huomasi siitä, että tasapaino piste oli muuttunut. Kattolleen yritti nyt Chargeri kellahtaa, eli sen verran paljon massaa saatiin pohjasta irroitettua.



4.11.2008 - Koko pohja...



4.11.2008 - Peräpää...



4.11.2008 - Etupää...


En ole ehtinyt perehtyä siihen miten sen videon saisin järkevämpään muotoon, mutta kun onnistun siinä niin video on tarkoitus lisätä tänne. Jos joku tietää hyvän ohjelman miten normaali digikameralla otettua videokuvaa voi helposti pakata pienempään muotoon kerro siitä täällä vaikka. Tällä hetkellä tiedosto on .avi muodossa, mutta minutin pätkä vie yli 180Mt.

1 kommentti:

  1. tutkaileppa www.afterdawn.com, avi to divx tai vastaavaa..

    JK

    VastaaPoista