9.10.2008

Grillin hitsaus osa 5...

Tänään sain paljon aikaan Chargeria silmällä pitäen.

Ensitöiksi töiden jälkeen painun Haabarannan ihmemaahan katsomaan millainen oli tämän uuden avatun liikkeen moottoripukki. Kelpo ja jämäkän oloinen kapistushan se oli, ainoa miinus oli täysin lapsellinen lukitus moottorin eri kulmille. Semmoinen 3mm liian väljä sokkatappi jolloin koko höskä pääsi heilumaan aikalailla. Päätin kuitenkin ostaa kyseisen moottoripukin. Lisään itse pari reikää ja hitsata mutterit reikien päälle. Sitten voi kiristää pulteilla pukin tukevasti paikalleen. Tarttuhan sieltä mukaan ruuvimeisseli sarjakin... oli ilo ylimmillään. =)

Tämän jälkeen suuntasin grillin kimppuun. Sain hitsattua rattaita varten kiinnitys laput paikalleen. Porasin muutaman reijän ja hitsasin mutterin sopiviin kohtiin. Mutta jotain jäi vielä tulevaisuutta vartenkin. Säätöä varten on vielä hitsattava neljä pientä lappua kiinni, mutta nuiden hitsaamisen jälkeen homma pitäisi olla selvä.

Tämän jälkeen pitää vain jotenkin saada vielä se Chargeri siihen väliin killumaan. Sitten voi aloittaa pohjan puhistamisen hiekkapuhaltimella. Samaan putkeen puhdistan myös peräkontin, moottoritilan ja sisätiloista tarvittavat kohdat. Peltihommat voivat tämän operaation jälkeen alkaa.

Kamera ei ollut tälläkään reissulla mukana, mutta enköhän taas ensiviikolla saa otettua kuvia samalla kun hitsaan loput osat paikalle. Samalla voin ottaa muutaman kuvan uudesta moottoripukista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti